Wie wij zijn

Verloskundigenpraktijk Linde is al jarenlang stevig geworteld in de regio. Vanuit onze thuisbasissen in Best en Oirschot hebben we samen echt al heel veel kinderen op de wereld mogen brengen.

Van de eerste kinderwens tot in je kraambed staan we voor je klaar. We verstaan ons vak, kennen de weg in de zorg en begrijpen dat ‘zwanger zijn’ niet alleen maar uit één grote roze wolk bestaat. We nemen tijd en hebben aandacht. Voor jou, voor je kindje en voor je partner. Als professional, maar ook gewoon als mens. Om jou en je gezin zo goed mogelijk te begeleiden in een van de meest intense periodes van jullie leven.

Wat bieden we je nog meer?

  • Een persoonlijk en betrokken team
  • Wij bieden professionele echo’s
  • Lactatiekundige zorg, cesartherapie en osteopathie op de praktijk
  • Centering pregnancy (prenatale zorg)
  • Nauwe samenwerking met Catharina Ziekenhuis Eindhoven en Máxima MC Veldhoven
  • We spreken zowel Nederlands als Engels

KWALITEIT

Natuurlijk kun je in onze verloskundigenpraktijk rekenen op de best mogelijke zorg en kwaliteit. Zo beschikken we over de meest moderne apparatuur. En volgen we uiteraard continu trainingen en opleidingen om je nog beter bij te staan. Daarnaast staan al onze verloskundigen ingeschreven in het BIG-register en in het Kwaliteitsregister Verloskundigen.

BIG-register

Alle verloskundigen binnen onze verloskundigenpraktijk staan ingeschreven in het BIG-register. Dit register geeft duidelijkheid over de bevoegdheden van iedere zorgverlener. Oftewel, hier staat beschreven wat wij als verloskundige kunnen en mogen. Het BIG-register is openbaar en dus voor iedereen te raadplegen. Per 01-04-2019 zijn wij als zorgverleners verplicht ons BIG-nummer actief bekend te maken, dus hierbij:

Karlijn Beenhakker: 39919084603
Maartje van de Mortel-van de Ven: 19062174803
Mascha Roovers: 5904341203
Lonneke Oomen: 09056585803
Mounira Ben Aïssa: 49926582103
Anniek van de Ven: 79923120003

Kwaliteitsregister Verloskundigen

Alle verloskundigen van praktijk Linde zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Verloskundigen van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen). Een verloskundige die is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Verloskundigen laat zien dat zij werkt volgens de normen van de beroepsgroep. En dat zij investeert in deskundigheidsbevordering door het volgen van diverse bij- en nascholingen en vaardigheidstrainingen. Zo houden we onze handelingen up-to-date en werken we altijd volgens de laatste inzichten en richtlijnen.

Contactinformatie

Verloskundigenpraktijk in Best

Gezondheidscentrum de Tambourije
Tamboer 4, 5684 DB  BEST

Verloskundigenpraktijk in Oirschot

De Stoelendans (begane grond, bij het consultatiebureau)
De Loop 67, 5688 EW OIRSCHOT