Het team

De kracht van onze verloskundigenpraktijk schuilt in de mensen met wie wij een hecht team vormen. Bevlogen en betrokken professionals die hun vak verstaan en de wegen in de zorg kennen. Die zelf ook ooit een vreugdedansje maakten bij dat felbegeerde streepje op de zwangerschapstest. Die meeleefden, troostten, geruststelden, verblijd werden, verwonderden en soms zelfs slapeloze nachten hebben gehad. En die vooral allemaal vinden dat ze het mooiste vak ter wereld hebben. We stellen ons graag aan je voor en kijken er naar uit om jullie te ontmoeten.

Mascha Roovers

Verloskundige en echoscopiste

Ik ben Mascha Roovers en woon samen met mijn drie mannen David, Gijs (2003) en Willem (2006) in Best. Sinds 1998 ben ik werkzaam als verloskundige en het vak boeit me nog elke dag! Het blijft bijzonder om ‘een stukje mee te mogen lopen’ in het leven van vrouwen en hun partners tijdens de belangrijkste periode van hun leven. Om er te zijn, om te coachen en om me elke keer weer te verwonderen. En om de eerste stappen van het ouderschap en het wennen aan een kindje te mogen begeleiden. Mijn persoonlijke uitdaging is om te kijken hoe ik zowel vanuit mijn vakgebied als gewoon als mens bij dat alles van betekenis kan zijn.

Lonneke Oomen

Verloskundige en echoscopiste

Ik ben Lonneke en woon samen met mijn partner Edwin en onze kinderen Jim (2016) en Julot (2019) in Best. Samen hebben we ook het co-ouderschap over Kobe (2005) en Mila (2007). In 2005 ben ik afgestudeerd als verloskundige en sinds 2008 heb ik ook mijn echoscopiediploma op zak. Nog elke dag geniet ik van ons prachtige en fascinerende beroep. De 'magie' van een zwangerschap en de geboorte van telkens weer een mooi nieuw wondertje, is het allermooiste wat er bestaat!

Maartje van de Mortel

Verloskundige en echoscopiste

Aangenaam, mijn naam is Maartje. Ik ben getrouwd met Hendri en trotse moeder van Anne (2008) en Hugo (2010). In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op het handbalveld te vinden en ik lees graag. In 2004 ben ik begonnen als verloskundige en sinds 2007 ben ik daarnaast ook echoscopiste. In de afgelopen jaren heb ik al aardig wat ouders mogen begeleiden in de zwangerschap en bij de geboorte van hun kindje. Iedere keer is dat weer anders en ook dat maakt het vak leuk en afwisselend. Bovendien blijft het heel bijzonder om deel uit te mogen maken van al deze prachtige momenten!

Anniek van de Ven

Verloskundige en echoscopiste

Mijn naam is Anniek. Geboren en getogen in Oirschot, en naast mijn opleiding tot verpleegkundige ook mijn papiertje als verloskundige in de pocket. De theorie was leuk, de praktijk nog veel beter. Ik heb op veel plekken ervaring op mogen doen en ben in 2022 bij Linde begonnen. In datzelfde jaar heb ik mijn diploma echoscopie behaald en in 2023 ga ik mij specialiseren in anticonceptie en het plaatsen van spiralen en Implanon. Met veel plezier begeleid ik jou en je partner tijdens de mooiste en meest intense fase uit jullie leven. Het bijstaan van ouders in het op de wereld zetten van nieuw leven, is voor mij het mooiste wat er is. Vooral diep in de nacht, wanneer de wereld slaapt.

Karlijn Beenhakker

Verloskundige

Mijn naam is Karlijn en ik woon samen met mijn vriend Dirk en ons zoontje Juul (2021) in het mooie Oirschot. In 2014 ben ik in Maastricht afgestudeerd als verloskundige en sinds 2015 ben ik werkzaam bij verloskundigenpraktijk Linde. Ik kan me geen leukere baan voorstellen! Het blijft zo bijzonder en een enorm voorrecht om een rol te mogen spelen bij deze belangrijke gebeurtenis in jullie leven. Geen dag is hetzelfde en iedereen beleeft de zwangerschap op zijn eigen manier. Dat is nu juist wat het zo leuk maakt! Graag kijk ik samen met jullie naar waar jullie behoefte aan hebben en hoop ik zo bij te dragen aan een positieve ervaring.

Denise

Verloskundige

Mijn naam is Denise. Ik ben opgegroeid in Veghel en heb de opleiding tot verloskundige gevolgd in Maastricht. Na mijn eindstage bij verloskundigenpraktijk Linde ben ik sinds de zomer van 2023 werkzaam bij de praktijk als waarneemster. Ik voel me bevoorrecht in de positie die ik als verloskundige heb. Ik vind het heel bijzonder om aanstaande ouders te mogen begeleiden in de periode in hun leven waarin zij het meest kwetsbaar zijn en vertrouwen zo enorm belangrijk is. Naast dit mooie werk doe ik graag creatieve dingen zoals haken en schilderen. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en te leren kennen!

Rifka Bahlmann

Verloskundigenassistente

Ik ben Rifka Bahlmann. Ik woon samen met mijn twee kinderen Jurre (2007), Puck (2010) en mijn vriend Jurn in Veghel. Eigenlijk ben ik afgestudeerd als juf en orthopedagoog, maar ik heb uiteindelijk mijn draai gevonden als verloskundigenassistente. Tussen de bedrijven door geef ik hardlooptraining en ik houd ervan om in de bergen te trailen. Daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn met tekenen en houtbewerking. En met mijn werk natuurlijk. De zwangerschap en geboorte blijft altijd een bijzonder iets en ik vind het erg leuk om dit met jullie mee te maken.

Contactinformatie

Verloskundigenpraktijk in Best

Gezondheidscentrum de Tambourije
Tamboer 4, 5684 DB  BEST

Verloskundigenpraktijk in Oirschot

De Stoelendans (begane grond, bij het consultatiebureau)
De Loop 67, 5688 EW OIRSCHOT